📢 Nieuwe Datums en Evenementen Bekend! 🗓️✨

📢 Nieuwe Datums en Evenementen Bekend! 🗓️✨

Goed nieuws, pyrografie-liefhebbers! Ik heb zojuist de datums voor mijn workshops bekendgemaakt tot april 2024. Iedereen is welkom en je hebt absoluut geen voorkennis nodig en hoeft ook niet te kunnen tekenen. Deze workshops zijn een geweldige kans om je creatieve vlam te laten branden. En dat is niet alles! Ook de evenementen waar je mij kunt vinden, zijn nu bekendgemaakt.

De workshops vinden plaats op verschillende data, dus er is vast een geschikt moment voor jou. Bekijk de kalender en reserveer je plek voor een onvergetelijke ervaring. Vind je toch geen geschikte datum? Stuur mij dan zeker een berichtje, en dan bekijken we samen wat mogelijk is om jou een unieke workshopervaring te bezorgen.

Daarnaast kun je me ontmoeten op verschillende evenementen, waar ik mijn passie voor pyrografie deel en mijn kunstwerken tentoonstel. Het belooft een boeiend jaar te worden vol creativiteit en inspiratie!

Bekijk snel de nieuwe datums en evenementen op mijn website

Datums Workshops – Atelier Gigiwood

Agenda – Atelier Gigiwood

Laat ons samen de magie van pyrografie ontdekken! 🔥🎨

Terug naar blog