Belangrijke Aankondiging

Belangrijke Aankondiging

Beste vrienden van Atelier Gigiwood,

Als ik terugblik op het voorbije jaar, vol uitdagingen en groei, dan kijk ik met veel enthousiasme uit naar wat 2024 voor Atelier Gigiwood in petto heeft.

2023 bracht zijn ups en downs, maar vooral een periode van persoonlijke ontwikkeling en reflectie. Na mijn besluit om volledig zelfstandig te worden, ben ik in een nieuw avontuur gestapt. Het jaar was gevuld met hard werken, zoeken, vragen, genieten, huilen, lachen, maar vooral veel zorgen, paniek, overpeinzingen en puzzels. Gelukkig begon 2024 met goed nieuws.

Ik ben verheugd om te kunnen delen dat ik ben aangenomen bij een bedrijf dat levens redt en zich inzet voor behandelingen tegen kanker. Die droombaan biedt mij de kans om betekenisvol werk te verrichten en anderen te helpen, iets wat me na de harde diagnose van mijn vader eind 2022 bijzonder nauw aan het hart ligt.

Maar wat met Atelier Gigiwood? Ik wil graag benadrukken dat mijn passieproject blijft voortbestaan. Het voorbije jaar merkte ik vaak dat ik mijn eigen visie uit het oog verloor, vooral door financiële druk en verwachtingen van anderen. Maar daar komt nu verandering in. Weg met het gepieker over wat ik moet maken. Atelier Gigiwood keert terug naar zijn roots! Naar mijn creatieve passie. Vanuit het hart, niet vanuit moeten. Ik kan weer creëren zonder schrik om fouten te maken. En dat terwijl ik meehelp aan het redden van levens.

Ik wil ook even stilstaan bij een belangrijke verandering in onze diensten. We bieden niet langer gepersonaliseerde werkjes aan, maar onze webshop blijft gevuld met prachtige handgemaakte houten producten die je meteen kunt kopen. En wat onze workshops betreft:  Vanaf nu kun je deze zelf volledig aanvragen. Het was altijd een moeilijk punt om workshops in te plannen waarbij de datum goed uitkwam voor de geïnteresseerden. Daarom plan ik voornamelijk workshops op aanvraag, waarbij je zelf je soort workshop en tijdstip inplant. Zo vermijden we het probleem van workshops met weinig of geen inschrijvingen, terwijl andere direct volzet zijn met een wachtlijst

Op dit moment hebben we nog een laatste geplande workshop op zaterdag 2 maart van 14:00 tot 17:00 uur, met nog maar een paar plekjes over. Dus als je erbij wilt zijn, snel zijn is de boodschap!

Dank je wel voor jullie voortdurende steun en begrip terwijl we deze veranderingen doorvoeren. Laten we samen uitkijken naar een prachtig 2024 vol creativiteit en nieuwe mogelijkheden!

Groetjes, Atelier Gigiwood

Terug naar blog