WEDSTRIJD REIS NAAR SPANJE

WEDSTRIJD REIS NAAR SPANJE

 

🌟 Win een midweekverblijf in het prachtige Casa De La Felicidad B&B in Chiva, Spanje! 🌟

We hebben een spannende wedstrijd voor jullie georganiseerd, dankzij de eigenaars Pol en Inge van de mooie B&B Casa De La Felicidad. We kennen hen al jaren en ze hebben ons nu de unieke kans gegeven om deze geweldige prijs weg te geven!

Hoe kun je meedoen? Het is eenvoudig! Maak een aankoop van minstens €25 op Atelier Gigiwood of neem deel aan een workshop (kostprijs: €45). Voor elke aankoopschijf van €25 komt jouw naam 1 keer in de prijzenpot terecht. Dus als je bijvoorbeeld voor €50 koopt, maak je dubbel zoveel kans om te winnen!

Wat zit er in de prijs? Het midweekverblijf in de B&B is inbegrepen, evenals de shuttle van en naar de luchthaven. Vluchten en ontbijt zijn niet inbegrepen. De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld. Vergeet niet dat je deelname pas geldig is na betaling. Als je je inschrijft voor een workshop en niet komt opdagen, is je deelname niet geldig. Je kunt een midweek boeken in de periode van september 2023 tot maart 2024 of van september 2024 tot maart 2025.

Wat als je niets vindt in de webshop dat je leuk vindt of als er geen geschikte datum is voor een workshop? Als je op dit moment niets vindt wat je leuk vindt in onze webshop of geen geschikte datum kunt vinden voor een workshop, overweeg dan om een waardebon aan te schaffen! Deze waardebon blijft altijd geldig en je kunt deze gebruiken voor de aankoop van een product naar keuze of om deel te nemen aan een van onze workshops. Met een waardebon hoef je je geen zorgen te maken over tijdsdruk of het vinden van het perfecte item op dit moment. Je kunt op een later tijdstip rustig door onze webshop bladeren en een keuze maken die bij jou past. Of je kunt je inschrijven voor een workshop op een moment dat beter in je agenda past.


De wedstrijd loopt af op 14 augustus!!! Zorg dat je op tijd deelneemt en volg mij op mijn sociale media om op de hoogte te blijven van de uitkomst.

Mis deze kans niet om een geweldige midweek door te brengen in de prachtige Casa De La Felicidad B&B! Doe mee aan de wedstrijd en wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Veel succes!

Facebook pagina van B&B Casa De La Felicidad:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100016368090670Terug naar blog