Pyropoes

Hierbij gaan we aan de slag met een grote plank in de vorm van een kattenhoofd. De planken zijn allemaal met de hand gemaakt, waardoor elke plank uniek is en geen enkele hetzelfde.

In deze 4uur durende workshop versier je je eigen houten kattenhoofd met pyrografie. Geen ervaring vereist, alle basisuitleg wordt stap voor stap behandeld, net zoals in een standaard workshop. Schrijf je snel in en ga met een super uniek stuk naar huis. De plaatsen voor deze workshop zijn zeer beperkt.

 

De workshop is toegankelijk voor iedereen, en voorkennis is absoluut niet nodig. Ik begeleid je stap voor stap, van het gebruik van de pen tot het overzetten en branden van een tekening of tekst op hout. Je hoeft ook absoluut niet te kunnen tekenen, want ik leer je hoe je op een eenvoudige manier bestaande ontwerpen naar hout kunt overbrengen. We beginnen met oefenen op een oefenplankje voordat we overgaan tot het branden op het werkstuk

Geniet van een betoverende sfeer tijdens deze 4 uur durende workshop. Alle benodigde materialen worden verstrekt, inclusief een assortiment lekkernijen om je energie op peil te houden terwijl je je eigen magische meesterwerk creëert.

De eerstvolgende datums voor deze workshop:
Voor deze workshop zijn nog geen specifieke datums vastgelegd. Als je samen met vrienden, familie, collega's, of andere enthousiastelingen deze workshop wilt volgen, nodigen we je uit om dit aan te vragen via het contactformulier. Samen kijken we naar een geschikte datum en tijdstip om deze in te plannen, zodat jullie een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

 

 BELANGRIJKE INFORMATIE

Adres: Bohemen 63A, Wichelen 9260

Parkeren kan niet aan de deur, maar ter hoogte van Bohemen 50 en 71 zijn er ruime parkeermogelijkheden, beide op ongeveer 2 minuten loopafstand. Als je minder goed ter been bent, kun je op de oprit parkeren. Laat dit even van tevoren weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de oprit vrij is. De ingang bevindt zich langs de achterdeur die rechtstreeks toegang geeft tot de workshopruimte. Onze oprit herken je gemakkelijk aan de spandoeken van Favor-Allrent en Atelier Gigiwood.

Je bent welkom een kwartier voor het begintijdstip. Als er iets onverwachts gebeurt waardoor je later aankomt, laat het me dan weten, zodat we het startuur eventueel maximaal 15 minuten kunnen uitstellen.

Prijs: €90 per persoon; bij inschrijving betaal je €45 voorschot. Bij annulatie tot 5 dagen voor de workshop krijg je het voorschot terug. Bij annulatie binnen 5 dagen voor de workshop wordt het voorschot niet terugbetaald.

Inbegrepen in de workshop:

 • 4 uur lang alles leren en ontdekken over pyrografie
 • 1 oefenplankje
 • 1 werkstuk
 • Drankjes en kleine snacks tijdens de workshop

   

   

  Algemene info voor alle workshops: Info Workshops – Atelier Gigiwood

  algemene voorwaarden: ALGEMENE VOORWAARDEN – Atelier Gigiwood

  inschrijvingsformulier: Inschrijvingsformulier Workshop – Atelier Gigiwood