Een Onvergetelijke Gezinservaring in Valencia: De Gelukkige Winnaars van Onze Wedstrijd

Een Onvergetelijke Gezinservaring in Valencia: De Gelukkige Winnaars van Onze Wedstrijd

Onlangs hadden we het genoegen om een speciale reis naar Valencia weg te geven aan het gelukkige gezin van Wayne, Kelly en hun schattige dochtertje Ayla, dankzij een fantastische winactie mogelijk gemaakt door Casa De La Felicidad.

Het begon allemaal met een warm welkom van Pol en Inge, die ervoor zorgden dat Wayne, Kelly en Ayla zich meteen thuis voelden. Van daaruit begon hun avontuur in Valencia, met een scala aan activiteiten die speciaal voor hen waren samengesteld.

Een hoogtepunt van hun reis was een bezoek aan een historische sinaasappelboerderij, waar ze werden ondergedompeld in de rijke geschiedenis en smaken van de regio. Dit werd gevolgd door een onvergetelijke fietstocht door de prachtige straten van Valencia, waardoor het hele gezin een dieper inzicht kreeg in de lokale cultuur en levensstijl.

Maar het hoogtepunt van hun reis was misschien wel de romantische boottocht bij zonsondergang op het Albufera-meer, een ervaring die hen ongetwijfeld voor altijd bij zal blijven. Dit alles werd bekroond met een workshop paella maken, waardoor Wayne, Kelly en Ayla niet alleen van de lokale keuken konden genieten, maar er ook zelf deel van konden uitmaken.

Het enthousiasme en de zorg van Pol en Inge, samen met de prachtige locaties en activiteiten die ze hebben ervaren, hebben Wayne, Kelly en Ayla een onvergetelijke vakantie bezorgd. Het is hartverwarmend om te zien hoe ons winnende gezin zo'n geweldige tijd heeft gehad, en we zijn dankbaar voor de gastvrijheid en het vakmanschap van Pol en Inge bij Casa De La Felicidad.

Dit alles herinnert ons eraan waarom reizen zo'n waardevolle ervaring is, het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de mensen die je ontmoet en de herinneringen die je creëert. Bedankt aan Wayne, Kelly en Ayla voor het delen van hun avontuur met ons, en super enorm bedankt aan Pol en Inge voor het creëren van een onvergetelijke ervaring voor ons winnende gezin.

Wil je ook een soortgelijke gezinservaring beleven? Neem contact op met Casa De La Felicidad en ontdek de unieke charme van Valencia, samen met de warme gastvrijheid van Pol en Inge.  Facebook Casa De La Felicidad
En houd onze pagina en nieuwsbrief zeker in de gaten voor volgende winacties!

 

Terug naar blog