Info Workshops

Welkom bij mijn workshops! Hier vind je alle benodigde informatie. Als je nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen, en voorkennis is absoluut niet nodig, tenzij anders vermeld op de workshop pagina. Ik leg alles stap voor stap uit, van hoe je de pen gebruikt tot hoe je een tekening of tekst op hout kunt overzetten en branden. Je hebt ook geen tekenervaring nodig! Ik leer je hoe je op een eenvoudige manier een bestaande tekening of tekst op hout kunt overzetten.

Tijdens de workshop ontdek je de basisprincipes van het ambacht en leer je verschillende technieken en effecten met de brandpen. Al het benodigde materiaal wordt verzorgd, zodat je alleen hoeft te komen met je creativiteit en enthousiasme! Je krijgt de kans om zowel een oefenstuk als een werkstuk te maken, waarbij je jouw eigen persoonlijke stijl kunt toepassen. We zorgen ook voor een lekker hapje en drankje om ervoor te zorgen dat je energie op peil blijft terwijl je aan het creëren bent.

De workshop begint op het ingeschreven uur, en je bent welkom een kwartier voor het begin. Als er iets gebeurt waardoor je later aankomt, gelieve mij dan op de hoogte te brengen, zodat we het start uur eventueel maximaal 15 minuten kunnen uitstellen.

Workshops op maat
Voor groepen vanaf 3 personen kun je gerust een workshop op maat aanvragen. Wij passen de inhoud, datum en tijden aan jouw wensen aan, zodat het perfect in jouw planning past. Jouw creatieve reis, jouw unieke ervaring! Vul het Contactformulier in met jouw specifieke wensen en voorkeuren. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om samen een geschikte datum en workshop te organiseren, met behoud van dezelfde prijzen en voorwaarden. Je kan ook zeker een datum kiezen uit de agenda met geplande workshops en deze aanpassen naar jullie aangepaste workshop, mits er voor die datum nog geen inschrijvingen zijn.

Deze aangepaste workshops zijn geschikt voor groepen van 3 tot maximaal 6 personen. Of je nu een specifieke interesse hebt, een teambuildingactiviteit wilt organiseren, een leuke activiteit met je vrienden of familie wilt voor om iets te vieren, vrijgezellen/verjaardag/jubileum of gewoon een exclusieve workshopervaring wilt, we kunnen samen de inhoud, datum en tijden bespreken om een workshop te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou een creatieve en inspirerende workshopervaring te creëren!

BELANGRIJKE INFORMATIE
Adres: Bohemen 63A Wichelen 9260

Parkeren kan niet aan de deur, maar ter hoogte van Bohemen 50 is er veel parkeergelegenheid en ter hoogte van Bohemen 71 zijn er ook regelmatig plekjes vrij, beide zijn ongeveer 2 minuten wandelen. Als je minder goed ter been bent, kun je altijd op de oprit parkeren. Laat dit wel even van tevoren weten, zodat ik ervoor kan zorgen dat de oprit vrij is. Jullie kunnen binnenkomen langs de achterdeur die rechtstreeks uitkomt in de workshopruimte. Onze oprit is makkelijk te herkennen aan de spandoeken van Favor-Allrent en Atelier Gigiwood.

Voor elke workshop moet er een voorschot betaald worden. Bij annulatie tot 5 dagen voor de workshop, krijg je het voorschot terug. Bij annulatie binnen 5 dagen voor de workshop wordt het voorschot niet terugbetaald.

Inbegrepen in elke workshop:
- XX uur lang alles leren en ontdekken over pyrografie
- 1 oefenplankje
- 1 werkstuk naar keuze (tenzij anders vermeld)
- Drankjes en koekjes tijdens de workshop

Inschrijven kan je via dit contactformulier: Inschrijvingsformulier Workshop – Atelier Gigiwood

LEES ZEKER DE ALGEMENE VOORWAARDEN: ALGEMENE VOORWAARDEN – Atelier Gigiwood