Workshop op verplaatsing

Belangrijke Mededeling:

Helaas bieden wij geen workshops op verplaatsing meer aan. We willen jullie bedanken voor de geweldige ervaringen die we samen hebben gedeeld tijdens onze workshops. Onze focus ligt nu op andere aspecten van ons aanbod.

Blijf onze webshop verkennen voor handgemaakte houten producten en andere creatieve mogelijkheden. Voor verdere vragen staan we tot je beschikking.


Workshops die geboekt waren voor 01/02/24 gaan nog steeds door op de afgesproken datum. Hieronder vind je de benodigde informatie:

Ontdek de fascinerende wereld van pyrografie tijdens mijn workshop op jouw eigen locatie! Het is de gelegenheid om de kunst van het branden op hout te ervaren en jouw creativiteit te laten ontwaken.
Wat kun je verwachten? Een gezellige en leerzame workshop waarbij je de basisprincipes van pyrografie leert. Geen ervaring vereist, je hoeft ook niet te kunnen tekenen!
Om de workshop te laten plaatsvinden, hebben we minimaal 4 deelnemers nodig. Trommel daarom je vrienden, familie of collega's op en geniet samen van een creatief moment. Ik zorg ervoor dat elke deelnemer voldoende persoonlijke aandacht krijgt.
Het tarief voor de workshop op verplaatsing bedraagt het zelfde bedrag als de gekozen workshop per deelnemer. Ik ben woonachtig in Wichelen Bohemen, en de eerste 10 km zijn inbegrepen. Voor elke extra kilometer vraag ik slechts €0,30. Op deze manier kunnen we de workshop mogelijk maken op jouw locatie.
Als blijk van waardering ontvangt de gastvrouw/-heer een kleine attentie. Want zonder jouw gastvrijheid zou deze workshop niet mogelijk zijn!

Uiteraard staat veiligheid voorop. Tijdens de workshop worden duidelijke veiligheidsvoorschriften besproken, zodat iedereen op een veilige manier kan werken. Let op: ik ben niet aansprakelijk voor eventuele verwondingen of schade. Laten we samen zorgen voor een veilige en zorgeloze omgeving.

Jullie hoeven alleen de nodige ruimte voorzien en het overige materiaal wordt door mij verzorgd.
Of je nu een vrijgezellenfeest wilt organiseren, een verjaardag, personeelsfeest of teambuilding of gewoon een leuke en creatieve activiteit zoekt voor een gezellig samenzijn, mijn workshop pyrografie op verplaatsing is de ideale keuze. Er is geen ervaring vereist. Ik begeleid je stap voor stap, zodat iedereen met trots een prachtig kunstwerk mee naar huis kan nemen.

Voor bedrijven of evenementen die geïnteresseerd zijn in (mini)workshops op hun locatie, waarbij het aantal deelnemers niet op voorhand bekend is, bied ik flexibele betalingsmogelijkheden. Deelnemers kunnen ter plekke rechtstreeks aan mij betalen, of we kunnen werken met tokens of een deelnemerslijst, waarbij het verschuldigde bedrag aan het einde van het evenement aan mij wordt voldaan. Zo kunnen we moeiteloos de creativiteit laten stromen en het plezier delen!

 Lees zeker de algemene voorwaarden voor de workshop op verplaatsing voordat je jouw workshop boekt! Door het boeken van de workshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


Waar wacht je nog op? Boek nu jouw plek voor een onvergetelijke workshop pyrografie op jouw locatie! Vul het onderstaande contactformulier in met de benodigde informatie:
- Naam contactpersoon/bedrijf
- Adres
- Aantal deelnemers
- Datum en tijdstip
- Eventuele gelegenheid
- Eventuele andere verzoeken/vragen