Facts Spring edition 2024

Facts Spring edition 2024

Hey hey!
Dit weekend ben ik weer te vinden op FACTS, maar deze keer zal ik niet veel werkjes mee hebben. Onlangs heb ik een grote carrièreswitch gemaakt naar de biomedische sector, wat betekent dat bijna al mijn tijd daar naartoe gaat. Daarbovenop heb ik deze week de zorg op mij genomen voor onze geliefde familie kat van meer dan 20 jaar oud. 🩶
Ondanks mijn beperkte voorbereiding neem ik wel mijn pen mee! zodat ik ter plekke creatief bezig kan zijn en wat extra werkjes kan maken. Dus, zelfs als mijn tafel niet helemaal gevuld is, kun je me toch in volle actie zien. 🥳 Als je dit weekend naar FACTS komt, kom dan zeker even langs om hallo te zeggen! ❤
Ik sta op stand A12 in Hall 8, naast mijn meest geliefde medestandhouder en vrienden van Miss Moose en Aguirre Firth Illustration. ❤ 
Terug naar blog