Kerstverlof van 20/12 tot 08/01

Kerstverlof van 20/12 tot 08/01

Hey allemaal!
2023 was echt een avontuur! Ik heb de stap gezet om volledig zelfstandig te worden, met de nodige onzekerheden, stress en prachtige ontdekkingen. Het was een jaar vol uitdagingen, maar ook vol mooie beloningen, vooral op het gebied van zelfontwikkeling.
Op dit moment zit ik nog midden in de drukte van de laatste bestellingen. Vanaf vrijdag vertrek ik met mijn familie op reis om zonder zorgen te genieten van de eindejaarsfeesten en vooral even op adem te komen. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken.
Een enorme dankjewel aan iedereen die dit jaar mijn bedrijf heeft gesteund en in mij geloofde. Ik beloof dat ik na mijn verlof alle creaties online zet en werk aan een verbeterde website, zodat jullie makkelijker kunnen bestellen.
‼️Even ter info: bestellen voor de feestdagen is niet meer mogelijk, maar waardebonnen zijn nog tot 23 december beschikbaar.‼️
Alsook alle bestellingen dat worden geplaatst tussen 20 december en 8 januari worden verstuurd na 8 januari 
Bedankt voor jullie fantastische steun en vertrouwen. Ik kijk echt uit naar het nieuwe jaar!
Oh, eerlijk is eerlijk, ik ben weer eens vergeten om van sommige bestellingen en werkjes die ik ter plekke op de kerstmarkten heb gemaakt foto's te maken. Oeps! 😅 Heb jij iets gekocht? Stuur gerust een foto, zodat ik deze kan delen op mijn pagina en website.
Fijne feestdagen voor iedereen! 🎉🎄
Terug naar blog