Tijdelijke onderhoudsperiode van de webwinkel

Tijdelijke onderhoudsperiode van de webwinkel

Tijdelijke Onderhoudsperiode van Mijn Website

Beste bezoekers,

Momenteel wordt mijn website onderworpen aan een grondig onderhoud om de gebruikerservaring te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen. Hierdoor is het op dit moment niet mogelijk om producten aan te kopen of de catalogus te bekijken.

Maak je geen zorgen, ik ben hard aan het werk om ervoor te zorgen dat mijn webwinkel weer online komt in de eerste week van november. Ik kijk ernaar uit om je dan weer te verwelkomen en je een geweldige winkelervaring te bieden.

In de tussentijd nodig ik je graag uit om mij te bezoeken op [Facts te Gent in de Expo op 21 en 22 oktober](FACTS: Your Belgian Comic Con | Flanders Expo Ghent). Je hebt daar de mogelijkheid om mijn producten persoonlijk te bekijken en aan te kopen.

Voor eventuele vragen, opmerkingen of bestellingen kun je mij nog steeds bereiken door een e-mail te sturen naar atelier_gigiwood@hotmail.com of door het contact formulier in te vullen Contact – Atelier Gigiwood. Ik doe mijn best om je snel te antwoorden.

Ik dank je voor je geduld en begrip tijdens deze periode van onderhoud. Ik kijk ernaar uit om je spoedig weer van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Atelier Gigiwood

Terug naar blog