Creëer & Organiseer

Creëer & Organiseer €60
Tijdens deze 3 uur durende workshop ga je aan de slag met het maken van een praktische en stijlvolle organisatieplank met handige haakjes. Of je het nu wilt gebruiken voor je sleutels, leibanden, kookgerei of sieraden, deze workshop biedt de perfecte gelegenheid.

De workshop is toegankelijk voor iedereen, en voorkennis is absoluut niet nodig. Ik begeleid je stap voor stap, van het gebruik van de pen tot het overzetten en branden van een tekening of tekst op hout. Je hoeft ook absoluut niet te kunnen tekenen, want ik leer je hoe je op een eenvoudige manier bestaande ontwerpen naar hout kunt overbrengen. We beginnen met oefenen op een oefenplankje voordat we overgaan tot het branden op het werkstuk. 

Geniet van een aangename sfeer tijdens deze 3 uur durende workshop. Alle benodigde materialen worden verstrekt, inclusief een assortiment lekkernijen om je energie op peil te houden terwijl je je eigen persoonlijk werkje creëert.

De eerstvolgende datums voor deze workshop: 
Voor deze workshop zijn nog geen specifieke datums vastgelegd. Als je samen met vrienden, familie, collega's, of andere enthousiastelingen deze workshop wilt volgen, nodigen we je uit om dit aan te vragen via het contactformulier. Samen kijken we naar een geschikte datum en tijdstip om deze in te plannen, zodat jullie een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Adres: Bohemen 63A Wichelen 9260

Parkeren kan niet aan de deur, maar ter hoogte van Bohemen 50 is er veel parkeergelegenheid en ter hoogte van Bohemen 71 zijn er ook regelmatig plekjes vrij, beide zijn ongeveer 2 minuten wandelen. Als je minder goed ter been bent, kun je altijd op de oprit parkeren. Laat dit wel even van tevoren weten, zodat ik ervoor kan zorgen dat de oprit vrij is. Jullie kunnen binnenkomen langs de achterdeur die rechtstreeks uitkomt in de workshopruimte. Onze oprit is makkelijk te herkennen aan de spandoeken van Favor-Allrent en Atelier Gigiwood.


Je bent welkom een kwartier voor het begintijdstip. Als er iets onverwachts gebeurt waardoor je later aankomt, laat het me dan weten, zodat we het startuur eventueel maximaal 15 minuten kunnen uitstellen.

Prijs: €60 per persoon, bij inschrijving betaal je €30 voorschot. Bij annulatie tot 5 dagen voor de workshop krijg je het voorschot terug. Bij annulatie binnen 5 dagen voor de workshop wordt het voorschot niet terugbetaald.

Inbegrepen in de workshop:
-3 uur lang alles leren en ontdekken over pyrografie
-1 oefenplankje
- organisatie plank met haakjes
-Drankjes en koekjes tijdens de workshop

Algemene info voor alle workshops: Info Workshops – Atelier Gigiwood

algemene voorwaarden: ALGEMENE VOORWAARDEN – Atelier Gigiwood

inschrijvingsformulier: Inschrijvingsformulier Workshop – Atelier Gigiwood