Standaard workshop

Standaard workshop €50
Welkom bij de standaard workshop van Atelier Gigiwood, waar we samen de essentie van pyrografie verkennen. Ik begeleid je stap voor stap door alle basisprincipes, van het hanteren van de brandpen tot het overbrengen en branden van tekeningen op hout. Je hebt absoluut geen ervaring nodig.

Deze 3 uur durende workshop biedt een uitgebreid inzicht in verschillende pyrografietechnieken. Of je nu een setje onderleggers wilt maken of een houtschijf wilt personaliseren, de keuze is aan jou. Geen tekenvaardigheden vereist, ik leer je hoe je eenvoudig bestaande tekeningen of teksten naar hout kunt overzetten.

Bij Atelier Gigiwood streven we naar een gezellige en leerrijke ervaring. Alle benodigde materialen worden verstrekt, zodat je je volledig kunt concentreren op het ontdekken van je creativiteit. We zorgen ook voor een lekker hapje en drankje om je energie op peil te houden terwijl je jouw eigen meesterwerk creëert.

Met speciale gelegenheden in de buurt, zoals Valentijn, Pasen, Kerst, enzovoort, worden er altijd werkstukjes in dit thema toegevoegd aan het assortiment, bovenop de gebruikelijke onderleggers, houtschijf en clipboard.

De eerstvolgende datums voor deze workshop:

-Zondag 4 februari:  14:00 tot 17:00 uur. (VOLZET) (ideaal voor Valentijn)
-Zaterdag 10 februari: 14:00 tot 17:00 uur. (bijna volzet) (ideaal voor Valentijn)
-zaterdag 2 maart: 10:00 tot  13:00 uur. (bijna volzet)
- zaterdag 27 april: 14:00 tot 17:00 uur. (bijna volzet)


BELANGRIJKE INFORMATIE
Adres: Bohemen 63A Wichelen 9260

Parkeren kan niet aan de deur, maar ter hoogte van Bohemen 50 is er veel parkeergelegenheid en ter hoogte van Bohemen 71 zijn er ook regelmatig plekjes vrij, beide zijn ongeveer 2 minuten wandelen. Als je minder goed ter been bent, kun je altijd op de oprit parkeren. Laat dit wel even van tevoren weten, zodat ik ervoor kan zorgen dat de oprit vrij is. Jullie kunnen binnenkomen langs de achterdeur die rechtstreeks uitkomt in de workshopruimte. Onze oprit is makkelijk te herkennen aan de spandoeken van Favor-Allrent en Atelier Gigiwood.


Je bent welkom een kwartier voor het begintijdstip. Als er iets onverwachts gebeurt waardoor je later aankomt, laat het me dan weten, zodat we het startuur eventueel maximaal 15 minuten kunnen uitstellen.

Prijs: €50 per persoon, bij inschrijving betaal je €25 voorschot. Bij annulatie tot 5 dagen voor de workshop krijg je het voorschot terug. Bij annulatie binnen 5 dagen voor de workshop wordt het voorschot niet terugbetaald.

Inbegrepen in de workshop:
- 3 uur lang ontdekken van pyrografie
- 1 oefen plankje
- Drankjes en koekjes
-  1 werkstuk: keuze uit een setje onderleggers, houtschijf of andere simpele werkstukken, het assortiment veranderd van tijd tot tijd, ik werk met lokale handelaars en maak zelf ook houtstukken dus het ligt er aan wat dan mijn huidig assortiment is, onderleggers en houtschijf is standaard aanwezig 

Algemene info voor alle workshops: Info Workshops – Atelier Gigiwood

algemene voorwaarden: ALGEMENE VOORWAARDEN – Atelier Gigiwood

inschrijvingsformulier: Inschrijvingsformulier Workshop – Atelier Gigiwood